Semestern är slut....

men sommaren fortsätter..
Vi har tillbringat semestern hemma men hade fullt upp.. Först var vi och fixade i trädgården.. Givetvis är den inte fulländad än. Sen hade vi fullt hus, först av flera goda vänner och sen på slutet gästades vi av min syster och hennes familj. Första gång de hälsar på oss.

Jag har pysslat mycket under semestern vilket var skönt, det var ett tag sen jag kunde pyssla på riktigt.
Jag fixade lite vimplar som jag hängde upp på altanen.Jag köpte ju några solcellslampor och en vän till mig berättade att det fanns flerfärgade, så jag beställde på stört av henne tre st, de hänger så fint i buskarna och lyser så fint om kvällarna.Svartögan och slingkrassen blommar nu men de är inte så höga som jag hoppades på. Hade föreställt mig att de skulle slingra sig högt upp i stegen.Jag försöker ta lite fröna för att torka dem så jag kan så dem nästa år...Lite fynd måste man ju göra under sommar. En 20 liters Höganäs kruka...Häromdagen cyklade vi runt lite i byn och hamnade hos två loppisar, i den ena blev det 4 dynor till utemöblerna.
Vi hade letat efter några men de var så dyra, jag ville sy egna och nu fann vi de fula dynorna. Bara att klippa dem till rätt storlek och dra på en snyggare var!På den andra loppisen blev det lite grejer.. ett par fina vantar, lite retrotyg, två trådlådor i orange..och... en ställning till fröpåsar! E den inte underbar?! Den fick jag dessutom gratis, liksom de två orange trådlådorna.Jag blev så salig över fyndet.Idag började jag jobba igen.. lite vemodigt, hade vänjt mig vid semestern..

RSS 2.0