Klädkammaren

Vi hade bestämt oss att jag skulle få en ateljé, vi valde det lilla rummet i källaren men nu har vi tänkt till och behöver plats för alla våra kläder och skor. I nuläget fungerar det inte alls, vi (jag) har för mycket kläder och skor som inte får plats någonstans.
Vi har klurat på hur vi ska inreda det och med vad. Så lite kostnad som möjligt tänkte vi, börjar med vad vi har hemma och det har artat sig väldigt bra hittills.

Så måste vi ha klädställningar till våra kläder, vi klurade på hur vi ska göra dessa. Jag kom på att vi har massor med gardinstänger. Vi skruvade i dessa. Är så nöjda, hittills har det kostat noll kronor.Ena vägg hade jag börjat spackla, hade tänkt mig tapeter där, så det får bli så. Vi får köpa lite spackel för att spackla klart. Sen tapetsera vi den med en rulle jag hittade på någon loppis länge sen.Sen ska vi skruva upp flera gardinstänger på väggen.
Vi behöver mattor på golvet, betonggolv därinne. Vi tänker kolla på second hands, loppisar efter tras- och ryamattor.

Rummet behöver röjas på grejer, vi har ett förråd bredvid och det ska vi inreda och göra det iordning.
Sen blir nog klädkammaren fin!

Nu ska ni få se våra raringar!Bildkvalitetet är inte det bästa, det var svårt att få Sasa still, han till höger. Hon bakom heter Smilla.
Nu ska jag snusa på raringarna.

tillökningen

Åhej! Det har varit mycket på sistone. Vi har haft besök och sen började jag jobba och min arbetsplats flyttade till ett nytt hus.
Augusti månad har varit knepig, kalla nätter och mycket regn.
Häromdagen grävde jag upp all potatis, nu förvarar vi dem i matkällaren. Skördat lökarna. Sått mer spenat.
Tomaterna mognar, vissa är förstörda av kyliga nätter men som tur är att vi har 36 tomatplantor så vi får lite tomater iallafall.
Förökat jordgubbar, nu är jordgubbslandet full... Men imorgon vi ska hämta hem smulgubbar! En vän ville bli av med dem, så vi ska plantera dem i ett nytt land. (korsning av jordgubbar och smultron)
Idag kom ett par vänner över och plockade äpplen, maken och jag är inte jätteförtjusta i äpplemos och äpplepaj. Så vad ska vi göra med alla äpplen, vännerna ville så gärna ha äpplen så det var perfekt att andra kunde få dem.
Det hände nåt märkligt idag, jag fick syn på en jordgubbsplanta vid vår uppfart. Var kom den ifrån???! Vem har lagt den där? Vi fattade ingenting... Jag tog den och planterade den i vårt jordgubbsland. Tack till denne som gett oss plantan för den. Hoppas den ger oss goda bär nästa år.

Vi har gått och skaffat oss två ungar. Kattungar, Sasa och Smilla. Så huset är fullt av liv nu, åtta små tassar som springer runt. De är bara för söta!

Ha en skön helg!


RSS 2.0