tillökningen

Åhej! Det har varit mycket på sistone. Vi har haft besök och sen började jag jobba och min arbetsplats flyttade till ett nytt hus.
Augusti månad har varit knepig, kalla nätter och mycket regn.
Häromdagen grävde jag upp all potatis, nu förvarar vi dem i matkällaren. Skördat lökarna. Sått mer spenat.
Tomaterna mognar, vissa är förstörda av kyliga nätter men som tur är att vi har 36 tomatplantor så vi får lite tomater iallafall.
Förökat jordgubbar, nu är jordgubbslandet full... Men imorgon vi ska hämta hem smulgubbar! En vän ville bli av med dem, så vi ska plantera dem i ett nytt land. (korsning av jordgubbar och smultron)
Idag kom ett par vänner över och plockade äpplen, maken och jag är inte jätteförtjusta i äpplemos och äpplepaj. Så vad ska vi göra med alla äpplen, vännerna ville så gärna ha äpplen så det var perfekt att andra kunde få dem.
Det hände nåt märkligt idag, jag fick syn på en jordgubbsplanta vid vår uppfart. Var kom den ifrån???! Vem har lagt den där? Vi fattade ingenting... Jag tog den och planterade den i vårt jordgubbsland. Tack till denne som gett oss plantan för den. Hoppas den ger oss goda bär nästa år.

Vi har gått och skaffat oss två ungar. Kattungar, Sasa och Smilla. Så huset är fullt av liv nu, åtta små tassar som springer runt. De är bara för söta!

Ha en skön helg!


Kommentarer
Postat av: Fia

grattis till tillökningen! :)bra attt det finns någon som gillar äpplen :)

kram!

2011-09-04 @ 15:07:39
URL: http://edwugo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0